Pătuțuri bebeluși

Afișez 1 - 60 din 167 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 167 de rezultate

Pătuțuri bebeluși pentru orice buget
Înainte de a aduce bebelușul acasă, primul lucru pe care îl cumpără toată lumea este probabil pătuțul de bebe.

Cu atâtea modele pe piață este destul de greu de ales un pățut de bebeluș.
Ce trebuie avut în vedere când alegeți pătuțuri bebeluși
Dacă copilașul v-a dormi singur în camera lui sau veți face cosleeping, cel puțin aceste două întrebări trebuie să vi le puneți la început. Dacă pătuțul va fi lipit de al părinților pentru co-sleeping, atunci ar fi bine de ales un model cu laterale care se glisează ușor și somieră care să poată fi ajustată pe înălțime. O altă variantă ar fi ca una din laterale să poată fi demontată pentru a putea lipi patuțul de patul matrimonial.

O altă variantă de luat în calcul ar fi pătuțurile balansoar, care au opțiunea și de a pune piedici să nu se balanseze.  Ajută mult când vine vorba de liniștirea bebelușului.
Pătuțuri bebeluși din lemn
Ca și materiale, cel mai des se optează pentru pătuțuri bebeluși din lemn natur sau vopsite cu vopsea pe bază de apă, nontoxică. Ca și culori, albul și culoarea lemnului sunt cele mai dorite, apoi roz sau albastru. Drept este că albul se potrivește în orice cameră, însă totul depinde de preferințele părinților.

Prețurile diferă mult în funcție de materialul din care este făcut, de brand sau opțiuni. Cele convertibile sunt mereu mai scumpe, însă pătuțurile simple încep de la 150-200 lei, un preț acceptabil am zice noi.

Să nu uitați de un carusel muzical și o lampă de veghe pentru nopțile ceva mai neliniștite.