Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Pixul este un instrument de nelipsit în penarul copiilor. Chiar dacă atunci când încep să meargă la scoala copiii sunt învăţaţi să folosească stiloul pentru a-şi forma scrisul şi pentru a scrie mai frumos, și pixul își găsește locul la un moment dat ăn activitățile copilului.

Pe piață există o gamă foarte variată de pixuri, așa că de multe ori este dificil să alegi. Însă atunci când vine vorba de alegerea produselor pentru micuțul tău, trebuie să iei în considerare și aspectul estetic.
Cum alegi un pix bun
Dacă vrei ceva special pentru copilul tău poţi opta pentru pixuri personalizate în nuanţe foarte colorate sau care prezintă personajele preferate ale copilului. De asemenea, poţi personalizat un pix chiar şi cu iniţialele copilului, pentru a-l recunoaşte mai rapid la şcoală.

Dacă pentru fetiţe o variantă bună este un pix cu decor de fluturaşi, steluţe sau zâne, pentru băietei un model cu supereroi, maşinuţe sau mingi este ideal.

De asemenea, dacă pentru adulţi un pix Parker este o alegere foarte bună, aproape rafinată, pentru copii alege un pix pilot – se găsesc o mulţime de seturi pe piaţă şi sunt simple, ieftine, aşa că dacă copilul tău nu ştie să aibă grijă prea bine de rechizitele lui, atunci aceste seturi sunt alegerea ideală.
Super pixuri pentru pici
În această colecţie vei găsi o gamă variată de pixuri, aşa că nu încape îndoială că vei alege unul potrivit pentru cel mic. Un pix care să alunece frumos pe hârtie şi care să aibă un design super drăguţ, care să îi facă pe copii să spună WOW.