Afișez 1 - 60 din 89 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 89 de rezultate

-18%
Prețul inițial a fost: 198,00 lei.Prețul curent este: 162,36 lei.
-48%
Prețul inițial a fost: 66,00 lei.Prețul curent este: 34,00 lei.
-20%
Prețul inițial a fost: 99,00 lei.Prețul curent este: 79,00 lei.

Când eram mici tuturor ne plăcea să batem mingea alături de prietenii noştri. Aşa ne petreceam majoritatea zilelelor: ieşeam în faţa blocului sau în faţa casei, unde ne aşteptau copiii din vecini cu diverse mingi cu care să ne distrăm împreună.

Unul dintre cele mai amuzante jocuri era să ne pasam mingea de la unii la alţii. Era foarte distractiv şi antrenant, deoarece avea o mulţime de beneficii şi asupra sănătăţii.

Astăzi, jocurile cu mingi încă sunt la modă, însă copiii devin din ce în ce mai preocupaţi de alte activităţi, cum ar fi: jocurile cu fidget spinners, cu slime sau board games.

Mingi pentru copii
Cei micuţi vor fi încântaţi să ia parte la diverse activităţi amuzante cu mingi.

Spre exemplu, tot ceea ce ai de făcut esta să faci rost de o minge cât mai uşoară şi să te aşezi confortabil pe iarbă şi să îi pasezi mingea copilului. Acest joc este benefic, având în vedere că ajută la întărirea musculaturii braţelor celor mici şi totodată pot să îşi dezvolte coordonarea mana-ochi.

De asemenea, cu ajutorul unei mingi poţi să îl determini pe copil să îşi imbunatateasca capacitatea de concentrare, învăţându-l culorile. Astfel, vei avea nevoie de mingi foarte colorate şi atractive pentru copii.

Dacă copilul este mai mare, atunci cu siguranţă trebuie să îţi îndrepţi atenţia către mingi de fotbal, de volei sau de baschet. Pentru băieţei jocul cu o minge de fotbal este foarte amuzant. Puteţi să vă jucaţi în curtea casei sau pe un teren special amenajat.
Tradiţionalele mingi încă la putere
Chiar dacă în zilele noastre copiii sunt mai atraşi de gadgeturi şi de jocurile pe calculator, este indicat să încerci să îţi ţii copiii cât mai departe de acestea. Astfel, apelează la jocuri şi jucării tradiţionale, cum sunt cele cu mingi. Sunt foarte antrenante şi odată ce prinde gustul cu siguranţă copilul nu se va mai sătura de joacă.

În colecţia noastră ai o gamă variată de mingi, printre care mingi de fotbal, de baschet sau mingi colorate din materiale uşoare pentru copii mai micuţi. Alege ce este mai potrivit pentru micuţul tău!