Afișez 1 - 60 din 163 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 163 de rezultate

-18%
-18%
-16%
-16%
-16%
-16%
-18%
-16%
-12%
-12%
-12%

Role copii
Plimbatul pe role reprezintă una dintre cele mai amuzante activităţi ale copilăriei. Dacă te-ai hotărât să îi cumperi copilului tău o pereche de role, trebuie să ţii cont de anumite aspecte, precum:

Mărime
Calitate
Confort
Siguranţă

Mărime role copii 34-37, 30-34, 26-30
Este la fel de importantă ca şi în cazul perechilor clasice de încălţăminte. În general modelele de role copii sunt reglabile, ceea ce înseamnă că pot acoperi un număr de 2 până la 4 măsuri. Un lucru bun, având în vedere cât de rapid se dezvoltă copiii. Astfel, este important să investeşti într-o pereche de role copii de calitate, ştiind că în următorul an sau ani nu va mai trebui să cumperi alte perechi noi.
Role reglabile de calitate
Nu este un aspect de neglijat. Este vorba de materialul din care sunt realizate rolele şi roţile acestora. Cel mai popular este siliconul, ideal atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Pentru copii optează pentru role cu roţi din silicon, deoarece asigura o protecţie mai bună a articulaţiilor şi atenuează şocurile. Rolele reglabile sunt ideale pentru perioada în care copiilor le crește rapid piciorul însă calitatea acestora depinde și de materialul folosit.
Un plus de confortpentru role copii
O pereche de role trebuie să fie foarte confortabilă pentru a face experienta copiilor cât mai plăcută. Acest lucru tine mai ales de căptuşeala interioară, care trebuie să fie moale. Rolele trebuie să fie comode şi să fie fixate pe picior. Şosetă interioară trebuie să fie strânsă şi să nu permită alunecarea.
Siguranţa
Sistemul de închidere, prezenta frânelor şi felul în care sunt realizate rotiile sunt cele mai importante aspecte cărora trebuie să le acorzi atenţie atunci când ai de gând să achiziţionezi o pereche de role copii. Sistemul de închidere trebuie să fie solid, să fixeze piciorul şiş a nu permită alunecarea. Poţi alege un model cu clapeta şi bandă cu arici. Frânele pot fi duble sau acţionate cu piciorul. În cazul în care copilul este începător este recomandat să optezi pentru nişte role cu frâna pe ambele picioare. După cum am mai spus, rotile trebuie să fie realizate dintr-un material mai moale cum este siliconul pentru a atenua şocurile.
Acum că ştii ce trebuie să ai în vedere atunci când alegi nişte role copii, cu siguranţă vei face cea mai bună alegere. Asigură-te că micuţul tău se va bucura de copilărie, fie că este vorba de mersul pe role, pe bicicleta sau pe trotinetă.