Afișez toate cele 25 de rezultate

Afișez toate cele 25 de rezultate

-23%
Prețul inițial a fost: 129,99 lei.Prețul curent este: 99,99 lei.
-33%
Prețul inițial a fost: 299,90 lei.Prețul curent este: 200,93 lei.
-12%
Prețul inițial a fost: 49,90 lei.Prețul curent este: 43,91 lei.
-13%
Prețul inițial a fost: 374,00 lei.Prețul curent este: 324,00 lei.

Pasionat de pictură? Alege un șevalet de lemn pentru copii
Alegerea unui sevalet pentru copiii pasionaţi de pictură este foarte importantă. Trebuie să ştii că dacă micuţul tău are înclinaţii artistice şi iubeşte pictura un şevalet este un instrument care nu trebuie să lipsească din atelierul de lucru. Acesta îl va ajuta pe copil să aibă o postură corectă, comodă şi îi va oferi o perspectivă mai clară asupra desenului.
Iată de ce să ţii cont atunci când alegi un șevalet

Există 3 tipuri de şevalete: pentru atelier, de teren sau de masă.
Pentru copii cele mai potrivite sunt şevaletele de masă, deoarece sunt de dimensiuni mai mici, se pot strânge sub formă de cutie şi sunt foarte uşor de transportat. Desigur, pentru acasă puteţi opta şi pentru un şevalet pictura de atelier, cu picioare de sprijin, reglabile, astfel încât să îl reglaţi în funcţie de poziţia copilului.
În ceea ce priveşte materialul unui sevalet, acesta este de obicei realizat din lemn masiv. Cea mai bună alegere pentru o mai bună rezistenţă în timp este un şevalet pictura din lemn de fag tratat cu ulei de în – uleiul de în face şevaletul rezistent la pete şi la uzură.
Şevaletele de masă, după cum am spus mai sus, sunt cele mai potrivite pentru copii, deoarece au şi un sertat compartimentat, în care copilul poate depozita anumite instrumente de pictură: creioane, pensule, culori.

Cauți șevalet copii?
În această selecţie de produse vei găsi mai multe modele de şevalete potrivite pentru copii la preţuri foarte avantajoase şi de o calitate foarte bună. Luaţi în considerare aspectele menţionate mai sus şi cu siguranţă vei face o alegere foarte bună!