Jocuri de construit

Afișez 1 - 60 din 259 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 259 de rezultate

Jocurile de construit – eficiente pentru o dezvoltare armonioasa
Pentru o dezvoltare armonioasă  a celui mic sa alegi niste jocuri de construit este esential. Acestea sunt importante atat pentru copii de 1 an, de 2, 3 sau 4, precum si copii cu varste mai mari, deoarece ajuta extrem de mult la dezvoltarea acestora.

Popularele jocuri de construit sunt facute special pentru a dezvolta diverse abilităţi ale copiilor, prin activităţi plăcute. Spre exemplu, cu ajutorul unui joc de constructie, copilul poate învăţa să numere, să construiască, de asemenea să îşi îmbunătăţească memoria vizuală sau imaginaţia.

Foarte multe jocuri de construit îi pot ajuta pe copil să aibă o logică mult mai rapidă.

Jocurile de construit sunt foarte eficiente, pentru ca prin joaca îl ajuta pe copil să isi dezvolte numeroase abilităţi.
O gamă largă de jocuri de construit
Poţi alege jocuri pe categorii de vârstă, începând de la un an, până când copilul merge la şcoală şi chiar şi după aceea.

Este foarte important sa optezi pentru jocuri de construit pe categorii de varsta, precum: jocuri din lemn cu numere sau cu animalute care sunt ideale pentru bebelusi, jocuri strategice, sau jocuri pentru copii mai mari.

Este esential să îţi încurajezi copilul să acorde importanta jocurilor de construit şi să lase deoparte gadgeturile, pentru că ştim că cei mici se lasa tentati de acestea de foarte mici. Jocurile de construit îl vor ajuta mult mai mult pe cel mic sa isi dezvolte abilitati.

In colectia noastra vei gasi o varietate de jocuri de construit, foarte atractive pentru copii. Vei gasi jocuri Playmobil, jocuri clasice cu diverse figurine pentru copii mai micuti, seturi de constructive cu masini sau diverse vehicule care ii vor atrage pe baietei, sau casute de papusi gata de construit care vor satisface si cele mai pretentioase gusturi ale printesei tale!
Cu siguranta vei gasi ceva potrivit!