Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.


 

 

Atunci când vine vorba de petrecerile pentru copii, nu trebuie să lipsească decoraţiunile de petrecere, precum şi baloanele. De obicei, baloanele cu heliu sunt cele mai îndrăgite de către copii.
Baloanele – de nelipsit la petrecerile copiilor
Cea mai rapidă modalitate de a pregăti orice spaţiu de petrecere, fie sufrageria sau curtea casei este folosirea unor baloane cu heliu pe post de decoraţiuni. Iar atunci când vine vorba de petrecerea pentru copii, nişte baloane colorate pot transforma totul într-o atmosferă extraordinară. Tocmai de aceea, trebuie să ai la îndemână o butelie heliu, cu care îţi va fi mult mai uşor să umfli baloanele.

Nu trebuie să îţi faci probleme, deoarece heliul nu are proprietăţi toxice sau inflamabile, aşadar o butelie heliu poate fi un ajutor de nădejde pentru a pregăti mai rapid decorul de petrecere.
Cum se foloseşte o butelie heliu
De obicei, este foarte simplu să foloseşti butelia.

Se deşurubează capacul protector de pe valva buteliei, după care se înşurubează o duză de umplere.
Se introduce capătul balonului pe duza buteliei, de tine foarte bine fixat şi se apasa vâlvă în jos, astfel încât să de îndoaie şi să se umfle balonul.
Pentru a păstra heliul rămas în butelie, trebuie să închizi robinetul în sensul acelor de ceasornic.

Ţine cont de faptul că cu cât baloanele cunt mai mari, cu atât numărul de baloane umflate este mai mic.

Aşadar, numărul de baloane umflate diferă de dimensiunea balonului.

Durata de plutire a unui balon din latex poate fi de 12 ore, în timp ce pentru un balohn cu folie metalizată poate ajunge la 14-21 zile sau chiar mai mult.
În această colecţie îţi punem la dizpozitie mai multe butelii heliu, care sunt absoult necesare pentru orice tip de petrecere!