Afișez 1 - 60 din 82 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 82 de rezultate

Orice petrecere de copii este mai distractivă atunci când cei mici au parte de un decor impecabil, plin cu baloane şi alte lucruri pe gustul lor, cu personajele preferate.

Oferă-i copilului tău o lume plină de culori şi de voie bună cu ajutorul unor balonașe colorate şi deocratiuni adorabile pentru petrecere.
Nicio petrecere nu are loc fără câteva baloane
În această colecţie colorată îţi punem la dispoziţie o mulţime de modele minunate: baloane cifre, cu heliu şi multe alte modele de baloane care vor însenina ziua oricărui copil.

Avantajul este că, spre exemplu, nişte baloane cu heliu le poţi folosi pentru mai multe ocazii, nu doar pentru ziua copilului. Ocazii precum: nunţi, petreceri, botezuri. Pe lângă faptul că acestea dau un plus de culoare oricărei încăperi, reuşesc să înveselească atmosfera, aşa că este necesar să optezi pentru asemenea obiecte de decoraţiuni pentru un decor reuşit.
Cromatica baloanelor de petrecere
Atunci când vrei să organizezi un party reuşit, trebuie în primul rând să stabileşti tematica şi mai apoi să alegi decoraţiunile, pentru a crea o adevărată atmosfera de poveste.

Există 3 palete principale de culori: monocrom, multicolor şi complex.

Monocromatica implica o singură culoare, iar asemenea baloae sunt ideale pentru evenimente precum botezuri sau nunţi.
Dacă organizezi o petrecere pentru copii, trebuie neapărat să alegi baloane pline de culoare, baloare personalizate, pe scurt o cromatică multicoloră. Desigur, trebuie să acorzi atenţie că decorul să nu fie încărcat cu foarte multe culori. Te încurajăm să optezi pentru maxim 4 culori care să fie în armonie cu restul obiectelor decorative.
Pentru petrecerea copilului, optează pentru baloane cu Mickey Mouse, prințese, mașinute – și alte asemenea forme jucăușe sau personajele preferate ale sărbătoritului.

Iar dacă la final îţi şi rămân câteva baloane, le poţi folosi pentru a da viaţa camerei copilului. Sună bine, nu-i aşa? 🙂