Afișez 1 - 60 din 253 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 253 de rezultate

Cărucioare sport
Cărucioarele sport sunt destinate bebelușilor  care au început să stea în șezut. Mai exact undeva la vârsta de 6 luni.

Acest gen de căruciore sport oferă mai multă flexibilitate în mișcare și transport. Majoritatea cărucioarelor sport sunt pliabile tip umbrelă sau ultra pliabile cum este cazul cărucioarelor GB Pockit sau Yoyo. Acestea sunt perfecte pentru călătoriicu avionul. Deoarece acestea sunt mai mici ca și un bagaj de mână, putând astfel fi luate la bord. Acest beneficiul este extrem de util mai ales dacă bebe este destul de greu, iar răbdarea lui limitată.

Prețurile nu sunt foarte mari, însă depinde mult și de brandul ales. Este  bine de luat în considerare și calitatea produslui deoarece de la multe plieri este posibil să se deterioreze mai repede dacă materialul din care este făcut nu este unul de calitate.

Dacă nu ați optat pentru un cărucior cu landou și ați preferat un marsupiu în primele luni de viață, atunci dacă și bugetul vă permite, este bine să alegeți un cărucior de calitate deoarece va fi folosit timp îndelungat.
Cărucioare sport – cum se aleg?
Este esențial confortul copilașului, iar dacă avem impresia că roțile mai mari sunt mai bune, de fapt acestea scutură mai tare. Roți mici pivotante dar care au și o piedică mobilă sunt perfecte pentru drumurile pline de gropi. Dacă în schimb drumul e perfect, atunci se poate opta pentru un cărucior sport cu roți mari din cauciuc.