Cărucioare 2 în 1

Afișez 1 - 60 din 278 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 278 de rezultate

Cărucioarele 2 în 1 sunt preferate adesea de tați care doresc să cumpere un produs potrivit pentru o perioadă mai lungă de timp. Adesea se crede că un cărucior 2 în 1 este o investiție mai bună decât unul cu landou și un cărucior sport. De multe ori nu este așa, și de și mai multe ori, părinții ajung să observe micile neajunsuri pe care cărucioarele multifuncționale le au.
Ce conțin cărucioarele 2 în 1
Aceste cărucioare conțin partea de landou și partea sport potrivită după vârsta de 6 luni când copilașul stă deja în  șezut.

De multe ori cărucioarele 2 în 1 sunt mai mari și mai grele. Având nevoie de un plus de stabilitate și siguranță pentru landou,  adesea prezintă suspensii și bare care îl face mult mai greu. Dacă familia stă la bloc și nu există lift, plimbatul cu un astfel de cărucior devine o povară. Mulți părinți merg pe ideea unui marsupiu comod și ușor de folosit în primele zile de viată, iar apoi de la 6 luni achiziționează un cărucior sport practic și ușor.
Cum alegem cărucioarele 2 în 1
Cărucioarele 2 în 1 mai noi, cele care chiar sunt mai ușor de folosit, au prețuri deloc neglijabile. Astfel, de multe ori este mai ieftină achiziționarea a două cărucioare potrivite pentru stilul de viată al familiei, dar care poate nu sunt semnate de branduri celebre. Nu totdeauna brandul garantează calitatea, confortul sau plierea pe cerințele și necesitățile familiei. Din acest motiv trebuie făcută o analiză a avantajelor și a dezavantajelor alegerii unui astfel de cărucior.