Cărucioare 3 în 1

Afișez 1 - 60 din 387 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 387 de rezultate

Mulți părinți optează pentru cărucioarele 3 în 1 și preferă să plătească o sumă mai mare pentru un astfel de produs care răspunde la toate nevoile pentru o perioadă mai lungă de timp.

Nu este mereu cea mai bună variantă, însă totul depinde de cât de bine este ales un cărucior 3 în 1.
Ce conține un cărucior 3 în 1
Un astfel de cărucior este ideal chiar de la prima plimbare a bebelușului. Acesta cuprinde structura căruciorului, un landou potrivite pentru copilași sub 6 luni, parte sport folosită când bebelușul începe să stea în funduleț și scoica auto care poate fi folosită atît în mașină cât și atașată căruciorului.
Avantaje și dezavantaje cărucioare 3 în 1
Varianta cu landou este clasica, astfel nu ar fi niciun dezavantaj major în alegerea un cărucior 3 în 1. Scoica poate fi adesea incomodă. Nu mereu scoicile care vin ăntr-un set 3 în 1 sunt printre cele mai sigure sau cele mai confortabile.  Peg  Perego, Nuna, Joie sunt printre brandurile care pun mare accent pe partea de siguranță, dar mai mereu sunt ceva mai scumpe. Scoicile au prindere cu centură pe când unele scaune auto, potrivite chiar și pentru bebeluși, au un plus de siguranță prin accesoriul de fixare numit isofix.

De cele mai multe ori când copilașul este mai mare și se începe folosirea părții sport, părinții doresc ca aceasta să fie ușor, simplu de manevrat și cât se poate de mic. Rareori cărucioarele 3 în 1 sunt așa mici și ușoare putând și plimbate peste tot. Din acest motiv se preferă alegerea unui cărucior cu landou, iar apoi achiziționarea unuia sport pliabil care poate fi ușor de dus atât în mijloacele de transport în comun cât și în călătorii.