Trotinete de scheme

Afișez toate cele 4 rezultate

Afișez toate cele 4 rezultate

Trotinete de scheme – ce sunt? 
Când vine vorba de trotinete de scheme, acestea sunt  proiectate pentru a fi folosite în mod agresiv, cu diverse scheme și cascadorii. 

Trotinetele de scheme sunt construite pentru sporturi extreme. Acestea nu se pot plia, iar înălțimea ghidonului nu poate fi modificată. De cele mai multe ori, acest tip de trotinete este mai greu în comparație cu trotinetele urbane. Totuși, tehnologiile avansează și se dezvoltă, iar trotinetele de scheme devin tot mai ușoare.  

Trotinetele pot fi modificate și adaptate în funcție de preferințe, însă se recomandă consultarea unui personal specializat înainte de achiziționarea unei trotinete. 

 
Trotinete de scheme – cum le alegi pe cele potrivite? 
Pe piață, există o multitudine de modele disponibile, însă există niște criterii după care te poți orienta mult mai ușor: 

Bugetul: Dacă ești începător, este de preferat să nu optezi pentru o trotinetă scumpă până înveți ce trebuie. Ține minte, totuși, că o trotinetă care este mai scumpă poate fi un produs mai bine lucrat. 

Nivel: În funcție de nivel, poți opta pentru trotinete de brand. Acestea vor avea o durată mai mare de viață și vor fi mai rezistente. 

Ghidon: Dimensiunile ghidonului trebuie să corespundă înălțimii utilizatorului. Totuși, cei experimentați aleg, de obicei, dimensiunile ghidonului în funcție de stil.  

Deck: Deck-urile care sunt mai late se potrivesc pentru stradă. Cele mai înguste se potrivesc pentru skatepark, unde se folosesc și skateboard-urile. Totuși, dacă ai o măsură mai mare la încălțăminte, alege un deck mai mare indiferent de locul în care vei folosi trotineta.