Biciclete fete

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Alegerea unei biciclete pentru copilul tău poate fi de multe ori dificilă. Și aste, deoarece pe lângă aspectul drăguț, sunt și alte aspecte importante de care să ții cont.
Cum faci o alegere bună
Pentru fetițele începând cu vârsta de 2 ani cel mai indicat este să optezi pentru o bicicletă fără pedale. După aceea poți opta pentru modele mai diverse, însă asigură-te că alegi mărimea potrivită, deoarece altfel poate încurca copilul: acesta va obosi mai repede și nu va resimți nicio plăcere în a pedala.

Adaptează tot timpul înălțimea șeii și asigură-te că frânele sunt adaptate conformației copilului.

Este important să alegi o bicicletă de calitate.

Pe lângă alegerea bicicletei și pentru a te bucura atât tu, cât și copilul de ieșiri confortabile și în siguranță, optează pentru o cască, mai ales atunci când fetița învață să îți țină echilibrul. Cotierele și genunchierele sunt, de asemenea, necesare. Echipamentul de protecție este foarte important, deoarece copiii, mai ales cei mici sunt în creștere și se pot răni destul de ușor.
Modele de biciclete fete
Există o mulțime de modele de biciclete fete, însă în topul preferințelor celor mici se află, desigur, bicicletele în nuanțe pale precum roz bonbon, galben lămâie, chiar și verde sau albastrru foarte deschis și cu personajele preferate. Poți alege dintr-o gamă variată de biciclete cu Frozen, Barbie, LOL, Minnie și Mickey Mouse și alte asemenea personaje de desene pe placul celor mici. Cu siguranță o vei găsi pe cea mai potrivită!

Dacă fetiței tale îi place foarte mult să meargă cu bicicleta ce spui dacă arunci o privire și peste modelele de trotinete sau role? Cu siguranță își va dori la un moment dat!