Explorăm lumea fantastică a păpușilor Barbie!

Păpușa Barbie este preferata oricărei fetiţe. Până şi noi când eram mici ne jucam cu papusi Barbie, chiar dacă în vremea aceea nu erau extrem de populare, ca acum.

În ultima vreme a apărut o varietate atât de mare de papusi Barbie, încât ne vine greu să alegem pentru micuţele noastre. Există păpuşi Barbie care întruchipează personajele mistice ale copilăriei noastre, precum: prinţese, sirene, zâne, însă există şi păpuşi Barbie în pielea personajelor din viaţa de zi cu zi, precum: doctoriţe, asistente, bone, stewardese şi multe altele.

Explorăm lumea fantastică a păpușilor Barbie!

Asemenea păpuşi pot veni cu diverse seturi, care permit fetiţelor să joace o mulţime de scene, oferindu-le ocazia de a înţelege diverse situaţii din viaţa de zi cu zi. Spre exemplu, papusa Barbie cu copil este o bună oportunitate de a o învăţa pe fetiţa cum să aibă grijă de ceilalţi. Copiii cu siguranţă se vor bucura să exploreze această parte a lumii și îi va ajuta pe viitor.

De asemenea, Barbie doctor îi va învăţa pe cei mici cum să le pese şi să se îngrijească de oamenii din jurul lor. Acestea sunt ideale pentru copiii care spun că îşi doresc să se facă doctori atunci când cresc, pentru că îi ajută să îşi creeze propria poveste.

Pătrunde într-o lume fantastică cu ajutorul păpuşilor Barbie

Dacă fetiţa ta iubeşte sirenele, atunci o papusa Barbie Dreamtopia va reprezenta pentru ea cadoul perfect. O asemenea papusa prezintă lumini şi sunete, iar coada este flexibilă şi luminează atunci când este introdusă în apă. Această papusa poate face o echipă foarte bună împreună cu plastilina Play Doh, deoarece îi dă libertatea fetiţei de a-i construi păpuşii un tărâm magic din plastilina. Sună minunat, nu-i aşa?

Probabil cea mai populară este prinţesa Barbie. Aceasta va fura ochii oricărei fetiţe prin ţinutele şi rafinamentul său. Barbie printesa poarta de obicei rochii somptuoase, de poveste pentru ocazii regale, tiară şi cei mai frumoşi pantofi. Atunci când se va juca cu asemenea păpuși Barbie, fetiţa ta va pătrunde într-o lume în care visele devin realitate. Totodată, o căsuță de păpuși este ideală pentru ca fetița să simtă că în cele câteva pre de joacă se află pe un tărâm magic.

O fashionista în adevăratul sens al cuvântului

De asemenea, modelele Barbie Fashionistas reuşesc să stimuleze interesul pentru moda al fetiţelor. Iar partea cea mai bună este că asemenea păpuşi Barbie vin în 4 variante: cu diferite siluete, pigmenţi de piele, culori de ochi sau coafuri – acest lucru are reale beneficii, deoarece va învăţa fetiţele să îşi iubească şi accepte toţi semenii.

În cazul în care fetiţa are un simţ estetic foarte dezvoltat, puteţi chiar să faceţi ţinute pentru papusa împreună, din diverse haine pe care cea mică nu le mai poartă. Aceasta este o activitate foarte distractivă şi un mod plăcut de petrecerea a timpului de calitate alături de fetiţa ta.

Ce-ar fi să îţi suprinzi fetita cu una sau mai multe păpuși Barbie? Cu siguranţă nu îşi va mai încape în piele de bucurie.

Poţi arunca o privire peste colecţia noastră. Cu siguranţă vei gasi ceva potrivit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *