Jucarii Play Doh

Afișez toate cele 24 de rezultate

Afișez toate cele 24 de rezultate

Distracție cu plastilina Play-Doh

Play-Doh este plastilina iubită de către toți copiii și nu numai.

Este atât de distractivă încât și părinților le face plăcere să intre în joc.

Pe lângă faptul că se modelează foarte ușor, aceasta nu se lipește de suprafețe fiind ușor de curățat. Se usucă destul de greu mai ales dacă este închisă ermetic în cutia sa după fiecare folosire. Comparativ cu alte branduri care produs produse similare, acestea sunt net superioare ca și calitate. Ușurința cu care se modelează și durata de timp cât încă este folosibilă este foarte bună. Raportul calitate preț fiind excelent.

Seturi Play-Doh cadou

Seturile Paly-Doh sunt foarte bune variante când vine vorba de cadouri.

Cu teme diferite, intersante, acestea stârnesc imaginația și creativitatea celor mici. De la seturi cu tematică legată de animale și plante, la construcții, diverse meserii sau hobby-uri. De aici, cei mici își pot găsi alte activități conexe pe care le-ar putea îndrăgi. Prețurile sunt modice, însă distracție este mereu asigurată.

Plastilină Play-Doh cu sclipici sau confetti

Există multe game de plastiline. Cele pe diverse teme de culoare, fie decorate cu sclipici, confetti, culori neon sau pastel, toate au farmecul lor. Similare oarecum cu slime-ul și nisipul kinetic, plastilina totuși are un aport mai important când vine vorba de dezvoltarea cognitivă a copiilor.