Jucarii Fisher Price

Afișez 1 - 60 din 68 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 68 de rezultate

Jucarii Fisher Price

Fisher-Price este o companie americană care produce jucării educaționale pentru sugari, copii mici și preșcolari, cu sediul în East Aurora, New York. Compania a fost fondată în 1930, în timpul Marii Crize, de Herman Fisher, Irving Price, Helen Schelle și Margaret Evans-Price.

Jucăriile Fisher-Price remarcabile includ linia de jucării Little People, Power Wheels, View-Master, Rescue Heroes, Chatter Telephone și Rock-a-Stack. De asemenea, compania produce o serie de produse și jucării concepute pentru sugari.

Jucarii Fisher Price – Produse

Fisher-Price a creat aproximativ 5.000 de jucării diferite de la începutul anilor 1930. Una dintre cele mai cunoscute linii Fisher-Price este jucăriile Little People, care include oameni și figuri de animale, împreună cu diverse seturi de joacă, cum ar fi o casă, fermă, școală, garaj și vehicule. Figurile, care inițial erau personaje în stilul cuierului din lemn, sunt acum turnate din plastic și au caracteristici detaliate.

Pe lângă Little People, unele dintre mărcile de jucării și jucării care au rămas populare de mulți ani includ Power Wheels, View-Master, Rescue Heroes, Chatter Telephone[5] și Rock-a-Stack. Alte mărci comercializate sub numele Fisher-Price de-a lungul anilor includ Disney, Sesame Street, Dora the Explorer și See ‘n Say.

Fisher-Price proiectează și vinde, de asemenea, produse de îngrijire a sugarului și a început să dezvolte jucării electronice pentru preșcolari.