Usborne

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Cărțile Usborne sunt iubite atât de copii cât și de părinți. Distractive și educative în același timp. Usborne pune mereu accentul pe calitate, astfel toate produsele sunt atent confecționate din materiale foarte bune, interesante la atingere și sigure pentru cei mici. Cărțile oferă o experiență senzorială completăreușind să îi introducă în lumea fascinantă a texturilor.

Cărți Usborne există pentru toate vârstele. De la cele cu texturi și forme geometrice, simpliste pentru bebeluși, până la cele cu educative cu ferestre care ăi învață pe cei mai mari despre ei și despre lumea în care trăiesc.

Teme diverse de lumea animală, geografie, lumea înconjurătoare, despre evoluție și multe aspecte care îi privește direct precum corpul uman, felul în care cresc și multe altele. O învățare distractivă și ușor de înțeles, special gîndită pentru cei mici.

Cărți Usborne cu activități

Cărțile creative de la editura Usborne sunt o încântare pentru copii care acum descoperă ce artă pot crea chiar cu degețelele lor. Variante cu acuarele sau tuș de ștampile și planșe educațive care îi învață să numere sau să își folosească imaginația și mâinile pentru a crea imagini simpatice. Cărțile cu stickere sunt la fel de simpatice și educative fiind o opțiune bună de cadou pentru orice copilaș.

Cărți Usborne preț

Cărțile usborne au prețuri începând de la 20 lei fiind potrivite pentru orice buget, iar la reducere chiar și cele mai mari și complexe au preț extrem de bun. Un cadou perfect atât pentru propriul copil cât și pentru oricare alt copilaș deoarece cărțile educative sunt iubite de către toată lumea.