Simba

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Numele mărcii Simba și logo-ul său de elefant au devenit sinonime cu distracția, varietatea și calitatea înaltă.

Brandul ABC încurajează curiozitatea naturală a bebelușilor și copiilor mici de a descoperi lumea din jurul lor încă de la o vârstă fragedă. Mărci precum Art & Fun și Color Me Mine le permit copiilor să-și exploreze laturile creative, iar My Music World ajută la dezvoltarea interesului pentru muzică.

În zona activităților în aer liber și sportului, Simba oferă o gamă largă și uimitoare de jucării pentru plajă și groapă de nisip. Pistoale cu apă, jucării zburătoare și jucării cu bule. Un adevărat punct culminant este jocul sublim de aruncare și prindere cu mingea Squap. Cea mai recentă nebunie cu copiii și tinerii din întreaga lume.

 

Simba Toys este sinonim cu:

Distracție fără restricții

Pentru copii de toate vârstele, pentru băieți și fete, pentru interior și exterior. Jucării, jocuri și truse de activități pentru a încânta și a inspira jocuri distractive.

 

Calitate și siguranță

Siguranța produselor este prioritatea de top a Simba. Toate produsele Simba sunt testate de TÜV și alte laboratoare de testare acreditate.

 

 

Simba – jucării internaționale

Pentru a se asigura că toate jucăriile sunt adaptate nevoilor copiilor, designerii internaționali de produse sunt mereu ocupați să îmbunătățească gamele și mărcile. În consecință, munca lor se concentrează pe activități adecvate vârstei, cu intenția clară de a încânta copiii.