Patrula Catelusilor

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Ce este Patrula Cățelușilor?

Patrula căţeluşilor sau Paw Patrol reprezintă unul dintre cele mai îndrăgite seriale pentru copii. Seria este despre un băieţel care conduce o echipă de căţeluşi de căutare şi care lucrează împreună pentru a proteja comunitatea Adventure Bay.

Cei 6 căţeluşi: Chase, Rocky, Marshall, Skye, Zuma, şi Rubble, au o mulţime de abilităţi, iar ce este mai cool este că locuiesc în căsuţe care se pot transforma în vehicule personalizate atunci când este nevoie.

În cazul în care copilul dumneavoastră este foarte pasionat de acest serial super drăguţ, trebuie să îl surprindeţi cu Patrula catelusilor jucarii , pentru a-l face cel mai fericit!

Ce jucării să alegeţi

Orice jucărie care întruchipează personalul preferat va fi pe placul copiilor. Interesaţi-vă care este preferatul copilului pentru a-i face cea mai plăcută surpriză. Puteţi astfel să optaţi pentru figurine Patrula catelusilor, pentru jucării de plus, pentru seturi de jucării interactive, pentru Patrula catelusilor de colorat sau pentru vehiculele preferate ale căţeluşilor, cum ar fi: elicopter, maşina de poliţie sau maşina de pompieri.

În condiţiile în care vreţi să puneţi la încercare imaginaţia copiilor, vă recomandăm să alegeţi Patrula catelusilor jucarii cât mai diverse, şi să îi lansaţi o provocare. Mai exact, să îi puneţi pe copii să le dea noi nume şi să creeze o altă poveste cu ajutorul personajelor preferate.

Patrula catelusilor jucarii– o gamă variată cu jucării adorabile

În colecţia aceasta puteţi alege o mulţime de jucării pe gustul copiilor, la preţuri foarte avantajoase.

Indiferent că personajul preferat este Rubble, căţeluşul care sare în ajutor pe şantier sau Zuma, cel care se ocupă de urgenţele subacvatice – nu încape îndoială că veţi găsi ceva pe gustul dumneavoastră şi al copilului.