Orchard Toys

Afișez toate cele 33 de rezultate

Afișez toate cele 33 de rezultate

Orchard Toys – cum a apărut?

Orchard Toys a început în jurul unei mese de bucătărie, făcând blocuri și șabloane pentru o grădiniță locală. Acum, peste 50 de ani mai târziu, livrează în peste 50 de țări diferite din întreaga lume. Sunt recunoscuți ca producător lider de jocuri și puzzle-uri educaționale atât în ​​Marea Britanie, cât și la nivel global.

 

Orchard Toys – jucării de calitate superioară

Proiectează și realizează toate jocurile și puzzle-urile având în vedere copiii. Toate cărțile și piesele de joc sunt robuste și se curăță, ceea ce înseamnă că vor rezista testului timpului împotriva jocului constant, uzurii și mâinilor dezordonate! Această combinație câștigătoare de valoare educațională a jocului și durabilitate fizică face ca produsele noastre să fie atât de lungi, oferind copiilor jocuri pe care vor dori să le joace mereu… chiar și odată ce au crescut!

 

Orchard Toysînvățare prin distracție

Toate jocurile și puzzle-urile sunt concepute având în vedere educația. Lucrând în colaborare cu profesorii, profesioniștii din creșă și copiii înșiși pentru a se asigura că mențin echilibrul perfect între beneficiile educaționale și valoarea jocului. Se concentrează pe o serie de abilități-cheie de învățare. De la obiective specifice, cum ar fi învățarea diferitelor culori sau numărarea, până la abilități mai generale de viață. Cum ar fi acela de a lua rândul, abilități sociale și coordonarea mână-ochi.