LORELLI

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.
DIDIS OOD este lider de piață în domeniul producției, importului și exportului de produse pentru bebeluși și copii mărcilor LORELLI și BERTONI de 20 de ani. Personalul companiei numără 150 de angajați, iar unitățile sale de depozitare și producție acoperă o suprafață de 15 000 m2.

LORELLI – produse

Gama noastră de produse include cărucioare, scaune de mașină, scaune înalte. Dar și sleep-n-play go, pătuțuri, saltele, lenjerie de pat și accesorii, jucării multifuncționale. Orice este necesar pentru a satisface nevoile familiilor cu copii și pentru a le ușura viața de zi cu zi.
 În fiecare an creăm o nouă colecție care face ca produsele noastre unice să iasă în evidență de restul. Experiența noastră ne ajută să asigurăm siguranța și confortul copiilor și părinților lor. Lucrăm împreună cu cele mai mari lanțuri atât pe piața internă, cât și pe cea externă – METRO, KAUFLAND, CARREFOUR, AUSHAN, CORA și multe altele.
   Continuăm să ne lărgim portofoliul de produse folosind modele noi și produse tradiționale modernizate. Echipa noastră creează fiecare nouă colecție cu grijă pentru micii noștri clienți, asigurându-le confort și distracție maximă.
   Siguranța produselor noastre este asigurată deoarece acestea au fost testate în conformitate cu cerințele tuturor standardelor europene.