Little Tikes

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Little Tikes este un producător american de jucării pentru copii, cu sediul și producția situate în Hudson, Ohio. Compania are, de asemenea, alte unități de producție și distribuție în Asia și Europa.

Produsele Little Tikes sunt în mare parte jucării din plastic turnate low-tech. Destinate în principal sugarilor și copiilor mici, pentru utilizare în interior și în aer liber. Inclusiv bucătăria de petrecere și cutia de nisip pentru broasca testoasă.

 

Little Tikes – colecții

 

First Appliances

Copiii se pot preface că gătesc, spală vase, spală rufe și multe altele cu aceste aparate casnice realiste. Pretinderea că face treburi îi ajută pe copii să dobândească simțul responsabilității.

 

Rescue tales

Rescue Tales sunt animale de companie adorabile, adoptabile, realiste de pluș! Aceste animale drăguțe cu labe trag de firele inimii copiilor și doar cerșesc să fie duse la casele lor.

 

Little baby Bum

Little Baby Bum este casa celor mai îndrăgite versuri de copii din lume, cu peste 50 de milioane de abonați în întreaga lume! Cântați, învățați și jucați-vă cu Little Baby Bum și Little Tikes.

 

Lilly Tikes

Lilly și Ami merg în aventuri toată ziua, pline de emoție și joacă! Indiferent unde le duce imaginația, Lilly și Ami știu că împreună este cel mai bun loc pentru a fi.

 

Go Green

Aceste jucării sunt fabricate din plastic reciclat și sunt ambalate în materiale reciclate pentru a ajuta la minimizarea impactului pe care jucăriile noastre îl lasă asupra mediului și pentru a crea un viitor mai luminos și mai verde pentru copiii noștri.

 

Real World Adventures

Duceți distracția din curtea copilului dumneavoastră la un nivel cu totul nou cu un set de joacă Little Tikes Real Wood Adventures