Enchantimals

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Enchantimals este un brand cunoscut de jucării și franciză media lansată în 2017 de compania americană de jucării Mattel.

Colecția de jucării cuprinde păpuși Enchantimals, seturi de joacă, figurine, căsuță și multe alte accesorii pentru joacă.

Păpuși Enchantimals

Păpușile Enchantimals sunt defapt hibrizi de animale umane. Acestea au fiecare propriile lor animale de companie și traiesc în Everwilde.
Jucăriile sunt foarte diversificate. Fiecare păpusă este diferită și are un alt animal de companie. Au părul în diferite culori precum roz, albastru, verde, de unde îți poți alege preferata.

Cum sunt jucăriile Enchantimals?

Jucăriile Enchantimals sunt perfecte pentru cei mici. Cu ajutorul acestora, copilul tău poate pătrunde în lumea magică, de poveste, distracție și aventură a celebrelor personaje din seria TV.
Dacă achiziționezi un set de păpuși, acesta vine cu accesorii distractive, ce adaugă un plus de personalitate personajelor.
Toate păpușile poartă ținute și pantofi în culori puternice și strălucitoare. Produsele sunt deosebite față de clasicele modele. Tocmai din această cauză se diferențiază pe piață și au un succes ce a evoluat în mod rapid.

Cât costă aceste jucării?

Este bine cunoscut faptul că raportul calitate-preț este unul foarte bun. În funcție de modelul pe care îl alegi, prețul unei păpuși poate începe de la 45 de lei și poate ajunge până la 250 de lei, în cazul în care achiziționezi un set de păpuși.