Cybex

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Cybex acum un brand cunoscut în toată lumea a început timid în 2005 în Germania. Fondatorul Cybex, Martin a dorit o soluție simplă, sigură și ușor de instalat pentru momentele în care pleacă într-o călătorie alături de familia lui.  De la scaune auto, cărucioare, scoici auto la marsupii, scaune de masă sau balansoare e copii, produsele sunt extrem de moderne, simple ca design și foarte ușor de instalat și folosit. Siguranța a fost mereu prioritară în crearea produselor Cybex, demonstrând acest lucru și prin numeroasele produse care au scor ADAC foarte bun.

Unele din cele mai bun scaune auto sunt Cybex

Scoica sau coșulețul Cybex Aton M i-size, Aton M și Aton 5 sunt perfecte pentru bebelușii de până la 24 de luni respectiv 18 luni. Totuși, majoritatea părinților preferă să schimbe scoica cu un scaun auto cu isofix pe când copilul are 1-3 ani. Chiar dacă încă încape foarte bine în scoică, spațiul devine limitat și ușor incomod.

Cybex Sirona, Solution și Pallas

Sistemele Sirona, Solution și Pallas vin din urmă pentru copilașii mai mari. Confortabile, foarte ușor de montat și extrem de sigure pentru copii. Acestea sunt cele mai importante aspecte pe care le iau în vedere părinții când cumpără un scaun auto.

Sensor safe  este un dispozitiv simpatic care îi iajută pe părinți să stea liniștiți chiar și atunci când nu stau în spate lângă copii. Atașat la centurile scaunului, Sensor Safe anunță părintele în cazul în care și-a mutat centura de siguranță, dacă a stat prea mult în scaunul de mașină și are nevoie de o pauză, sau dacă temperatura din mașină este prea mare. Dispozitivul este conectat la telefon și trimite aceste info către părinte.

Cărucioare Cybex Platinum

Cărucioarele Cybex sunt foarte moderne, iar modelul creat în colaborare cu designerul Jeremy Scott este probabil cel mai apreciat de către toate vedetele. Priam, e-Priam și Mios sunt cărucioare din gama platinum. Prețurile nu sunt deloc mici însă merită toți banii dacă puneți accentul foarte multe pe design.

Din gama gold, cărucioarele Cybex Balios, Melio și Eezy sunt opțiuni simpatice potrivite pentru copii de până la 4 ani. Iar gama Cybex Silver vine cu doua variante Balios M și Agis M care au prețuri mai accesibile decât varinatele Platinum sau Gold.