Collecta

Afișez toate cele 54 de rezultate

Afișez toate cele 54 de rezultate

-25%

Collecta este o mare companie de jucării cu sediul în Hong Kong și Londra. În prezent, este deținută de compania Procom Asia.1 Este dedicată creării și comercializării figurilor la scară de animale, atât actuale, cât și dispărute, inclusiv animale preistorice, fiind unul dintre principalele mărci de astăzi, alături de altele precum Schleich, Mojo sau Papo, foarte apreciate de miniaturiști.

 

Collecta – categorii de figurine

 

Lumea preistorica

Modelele preistorice CollectA sunt create urmând sfaturile experților și recunoscând cele mai recente descoperiri științifice. Pentru a avansa educația prin joc, suntem mândri că avem o tradiție de a produce modele de specii obscure și nu doar cele cunoscute și populare.

 

Animale sălbatice

Proiectat de experți, fiecare model este precis și real pentru educație și joc imaginativ. Împărțite de diferite granițe geografice, modelele noastre de animale sălbatice sunt excelente în scopuri educaționale și pentru utilizare în diorame și scene de afișare a habitatelor.

 

Oceane și gheață

Fiecare dintre ele este corectă din punct de vedere real și fidelă vieții pentru educație. Multe dintre aceste replici sunt specii pe cale de dispariție care pot fi folosite în scenele de habitat și în grădini zoologice pentru identificare.

 

Țara cailor

Vezi colecția sculptoarei noastre ecvine Deborah McDermott, care este remarcată pentru că este capabilă să surprindă cu exactitate anatomia și caracteristicile rasei fiecărui cal pe care îl sculptează. Caii ei fericiți sunt plini de expresie și viață!